Vanløse Lungekor | Vanløse Sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Vanløse Lungekor

Mandag d. 20. september 2021, Kl. 13:00 til kl. 14:30
Sognehuset, Ålekistevej 154, 2720 Vanløse
40 kr.

NU MÅ DER SYNGES IGEN:-) Vanløse Lungekor søger derfor flere sangere.

Vanløse Lungekor er et kor for mennesker med vejrtrækningsproblemer.

Oplev på egen krop, hvad korsang kan gøre for åndedrættet, kroppen og humøret. Har du problemer med åndedrættet, vil koret være et fantastisk sted for dig. Der arbejdes målrettet på at træne vejrtrækningen, kropsholdningen og smidigheden rundt om brystkassen, så det bliver lettere at trække vejret. Vejrtrækningsøvelserne kædes sammen af sange, kendte som mindre kendte. Især sange fra den nye højskolesangbog synges, men også lettere korsatser vil koret kaste sig over.

I koret er der plads til alle med en lungesygdom, uanset hvilke erfaringer man måtte have med at synge.

Koret blev oprettet i januar 2020 . Initiativtager er korleder og sanger Ann Dybdal Eriksen, med opbakning fra Sundhedshuset i Vanløse, Vanløse Kirke og Vanløse Friskoles Musikskole.

Vi synger hver mandag fra 13.00-14.00 med efterfølgende kaffe.

Sted: Vanløse Kirkes menighedssal, lige ved siden af kirken og 5 min. gang fra Jyllingevejs st. Bus 22 og 9A går næsten til døren.

Pris: 40 kr. pr. gang. Den nye sæson starter mandag den 30. august.

Kontakt korleder Ann Dybdal Eriksen for flere oplysninger. Mobil:26794478

Velmødt.

Torben Pøhler, sanger i Lungekoret i Brøndby: ”Sang har ved flere undersøgelser vist sig som stimulerende for oplevelse af glæde og dermed livskvalitet. For os med lunge – og vejrtrækningsproblemer tilgodeser sang og øvelser, at vores luftveje styrkes og renses”.