Høst for Krudtugler & Kirkemus | Vanløse Sogn
Begivenheden har allerede fundet sted.

Høst for Krudtugler & Kirkemus

Tirsdag d. 22. september 2020, Kl. 17:15 til kl. 18:45
Pia Mi Ran Poulsen
TIlmelding til spisning!

Kom og vær med til alletiders høstfest – det er for børn og voksne og alle barnlige sjæle

Vi starter med en kort gudstjeneste og en god fortælling. Med forbehold for situationen vil der være krea i kirken efter gudstjenesten. Bagefter er der fællesspisning i Sognehuset hvor vi passer godt på hinanden.

Program:

17.15 - 18.00 Gudstjeneste og krea i kirken

18.00 - 18.45 Spisning i Sognehuset (Husk tilmelding)

Tilmelding til spisning senest mandag 21. september kl. 12 på kirkekontoret tlf. 38 74 11 71 eller vanloese.sogn@km.dk. Voksne: 20 kr. og børn spiser gratis.

Krudtugler og Kirkemus er et aftenarrangement for hele familien. Vi hygger os med en kort gudstjeneste, hvor vi får rørt os og sunget salmer, og hørt en god fortælling, som inspirerer os til at lave kreating sammen i kirken. Bagefter spiser vi mad sammen i Sognehuset.