Foredrag - Danske mindretals kirker i Flensborg | Vanløse Sogn

Foredrag - Danske mindretals kirker i Flensborg

Onsdag d. 7. oktober 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Tilmelding - gratis adgang!

Den danske Menighed i Flensborg blev oprettet i 1921, fordi man efter afstemningen i 1920 ikke kunne blive enig med den tyske kirke om en ordning for de dansksindede.  Derfor har det danske mindretal i Sydslesvig egne kirker, hvor der afholdes gudstjenester på dansk. Ea Dal nuværende præst ved Sct. Hans kirke i Flensborg, fortæller om det særlige ved at være mindretalskirke.

Eftermiddagsmøder - Kig forbi til et interessant foredrag eller en sangeftermiddag den 1. onsdag i måneden i Vanløse Kirkes Sognehus. Foredragsholderne er spændende personligheder fra billedkunstens, teatrets, musikkens, litteraturens og historiens verden.

Gratis adgang - tilmelding via kirkekontoret eller hjemmesiden fra 8. september!