Salon Vanløse - Klassisk Koncert | Vanløse Sogn
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Salon Vanløse - Klassisk Koncert

Dato
Fredag d. 25. september 2020, Kl. 12:00 til kl. 14:30
Pris
Tilmelding - gratis adgang!

Salon Vanløse får besøg af den klassiske pianist Frederik Malmqvist og sopranen Magdalena Kozyra, der giver koncert i kirken.

Magdalena er uddannet ved Trinity College of Music i London. Hun har tidligere arbejdet på operaen i Kraków og er sideløbende med sit solistiske virke ansat i DR's Koncertkor. Frederik er uddannet som pianist fra Det Jyske Musikkonservatoriums solistlinie og har været solist i mange klaverkoncerter - heriblandt Mozarts d-mol klaverkoncert med Århus Symfoniorkester og dirigent Giancarlo Andretta. I 2016 færdiggjorde han en organistuddannelse på Sjællands Kirkemusikskole, og arbejder nu, sideløbende med sit pianistiske virke, som organist. Frederik og Magdalena har givet mange koncerter sammen, siden de mødte hinanden i Oxford i 2011. 

Før koncerten mødes vi til en sandwich og et glas vin i Sognehuset. Gratis adgang - tilmelding via kirkekontoret eller hjemmesiden fra 25. august.

Salon Vanløse er et tilbud for ældre 60+ Vi mødes om levende musik og kunst og nyder et godt måltid sammen, lige som vi også tager på udflugt. Kom og vær med!