Kirke - brunch - tro | Vanløse Sogn

Kirke - brunch - tro

Søndag d. 4. oktober 2020, Kl. 10:30 til kl. 14:00
Pia Mi Ran Poulsen
Tilmelding - gratis adgang!

Emne: Genforeningen - Sønderjysk lune og identitet

Velkommen til gudstjeneste kl. 10.30. Vi fortsætter i Sognehuset bagefter med frokostsandwich og foredrag. Hans Julius Hansen vil fortælle om Sønderjyllands historie, sønderjysk lune og sønderjyske sange.

Hans Julius Hansen er ægtefødt sønderjyde og tidl. skoleinspektør. Han har beskæftiget sig med frivilligt foreningsarbejde og udarbejdet materiale om sociale- og følelsesmæssige kompetencer.

Program

Dagen indledes med højmesse, og derefter spiser vi brunch sammen i Sognehuset, før vores foredragsholder fortæller os om dagens emne.

10.30 Højmesse ved Pia Mi Ran Poulsen

12.00 Brunch i Sognehuset

13.00 Oplæg ved Hans Julius Hansen

Foredragsholder

Udmeldes senere

Kirke-brunch-tro er en del af en møderække under temaet "Tro –Livets Umami". Den består af aften- og bruncharrangementer hen over efterår og forår, hvor vi forholder os til nogle af de grundlæggende ting, der gør, at vi føler os som hele, nuancerede mennesker.

Tilmelding via hjemmesiden eller kirkekontoret - Alle er velkomne til arrangementet!