Højskoledag | Vanløse Sogn

Vanløse Kirke, Ålekistevej 154, 2720 Vanløse
Prisen er 50 kr.

Dialogkaffe med samfundsdebattør m.m. Özlem Cekic

Özlem Cekic tror grundlæggende på, at der er mere, der binder os sammen, end der skiller os ad. Derfor har hun inviteret sig selv hjem til en lang række forskellige danskere. Hun kalder det ”dialogkaffe”, hvor formålet ikke er at overbevise, men at lytte, forstå, skabe dialog og finde frem til fælles løsninger og en fælles forståelse for hinanden. Med udgangspunkt i sine erfaringer kommer hun med oplæg til debat og med et bud på, hvad man selv kan gøre for at række hånden ud til de mennesker, man måske tror, man intet har til fælles med.

Med afsæt i Özlem Cekics oplæg fortsætter vi samtalen – to og to. Det kan være en videre samtale om dialog. Det kan være en samtale om et møde med et menneske, der fik afgørende betydning i ens liv. Det kan være en kærlighedsfortælling. I bestemmer sammen, hvad I vil tale om.

Foredrag og debat følges op af kaffe og et glas i haven.

Tilmelding på nedenstående formular eller kirkekontoret.