Musikfortælling - Den lille Prins | Vanløse Sogn

Musikfortælling - Den lille Prins

Søndag d. 31. oktober 2021, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Vanløse Kirke, Ålekistevej 154, 2720 Vanløse
Voksne 50 kr. og børn 25 kr.

Stine Michel har gennem de seneste mange år tryllebundet børn og voksne med sine forunderlige musikalske universer, hvor hun i et mix af musik, sang og fortælling har skabt en række uforglemmelige koncertproduktioner i skiftende samarbejder med en række fremragende musikere.

Den lille prins er en fortælling for børn og voksne, hvor hun bringer Antoine de Saint-Exupéry’s magiske historie om "Den lille prins" til live i en koncert, der i en medrivende musikalsk ramme folder historien ud i fortælling, musik og en stak helt nyskrevne sange.

Med sig har hun sit orkester med så erfarne kræfter som multi-strengespilleren Jan Rørdam, trommeslageren og percussionisten Jesper Uno Kofoed samt hendes trofaste bassist Morten Lundsby.

Glæd jer til sammen med Stine, Orkestret og Den lille Prins at drage på opdagelse i venskabets natur, universets hemmeligheder og kunsten at tegne en elefant.

Musikfortællingen blev nomineret til Carl-prisen 2019 - som en af årets bedste musikudgivelser.