Orientering fra menighedsrådet om præstesituationen | Vanløse Sogn

Orientering fra menighedsrådet om præstesituationen

Udgivet ons d. 26. maj 2021, kl. 07:58

Pinsen med Helligåndens komme falder i år sammen med et stort skridt frem mod mere normale tilstande for vores liv sammen – oven på et år med mange forandringer og udfordringer.

I Vanløse Kirke har corona-året også været præget af præster på orlov. Siden august 2020 har Jacob Ekstrøm Løkkegaard vikarieret for sognepræst Birthe Schiøler. Birthe er tilbage på fuld tid pr. 15. juni. Vi siger tak til Jacob for tiden i Vanløse – tak for friske pust og fornyelser, og også for godt humør – og historier om Knud, der kom til verden under vikariatet. Vi siger dog ikke helt farvel til Jacob, der kommer tilbage i september og står for nogle af forårets udsatte konfirmationer. God vind Jacob – og kom endelig forbi!

Ved udgangen af maj går Birgitte Poulsen på pension. Birgitte holder afskedsprædiken i Vanløse kirke den 27. juni kl. 10.30. Der bliver mulighed for at sige farvel til hende ved kirkekaffen efter gudstjenesten. Da mange af menighedsrådets medlemmer vil være taget på ferie, benytter vi lejligheden her til at ønske Birgitte et godt otium – med tak for din tid og dit virke ved kirken.

Menighedsrådet vil sammen med provst og biskop se på opslag af en ny deltidsstilling ved kirken. Indtil en ny præst er kaldet til stillingen, siger vi velkommen tilbage til Gunvor Blichfeldt, som var vikar her i sognet i efteråret. Vikariatet er igen med en kvote på 50 %. Vi glæder os til at genoptage samarbejdet med Gunvor fra den 15. juni.