Sognepræst Birgitte Poulsen går på pension | Vanløse Sogn

Sognepræst Birgitte Poulsen går på pension

Udgivet tir d. 4. maj 2021, kl. 14:25

Sognepræst Birgitte Poulsen går på pension ved udgangen af maj måned.

Birgitte kom til Vanløse sogn i november måned 2015 og har haft et deltidsembede på 75 %.

Birgitte har udviklet kirkens aftentjenester fra Taizé-sang til Aftentanker og bibragt sognet nye initiativer. Et af disse er pilgrimsvandringer ud fra kirken til nærliggende grønne områder, og et andet en studiekreds om gudstjenestens liturgi. Det sidste emne fik Birgitte også taget op på menighedsrådets dagsorden med givende gruppedrøftelser.

Birgitte har nu ønsket at påbegynde sin pensionisttilværelse ved udgangen af maj måned. Menighedsrådet siger tak for tiden ved Vanløse kirke og ønsker Birgitte et godt otium.

Birgitte holder afskedsprædiken i Vanløse kirke søndag den 27. juni kl. 10.30. Der bliver mulighed for at sige farvel til hende ved kirkekaffen efter gudstjenesten.