Menighedsrådsvalg 2020 | Vanløse Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Menighedsrådsvalg 2020

Menighedsrådsvalg 2020
Udgivet ons d. 8. jul 2020, kl. 14:47
Nyheder

I efteråret 2020 afholdes der valg i de ca. 1700 menighedsråd, der findes rundt i  landet i den danske folkekirke. Det gælder også her sognet. Vi har derfor samlet de vigtigste datoer i forbindelse med det kommende menighedsråds valg.

Orienteringsmøde om afholdelse af menighedsrådsvalg

Tirsdag 19. august kl. 19 (oprindeligt planlagt til den 9. juni) Orienteringsmødet  i forbindelse med afholdelse af menighedsrådsvalg i efteråret 2020 finder sted kl. 19 i "Sognehuset" med indgang fra Ålekistevej (til venstre fra Vanløse Kirke). Alle interesserede er velkomne. Valgbestyrelsen fortæller om regler for afholdelse af valget og menighedsrådets formand vil berette om rådets aktiviteter i det forløbne år samt orientere om planlagte aktiviteter i det kommende år. 

Afholdelse af valgforsamling 

Tirsdag 15. september kl. 19 Her opstilles kandidaterne og valget til det nye menighedsråd finder sted. Alle medlemmer af folkekirken, der er bosiddende i Vanløse Sogn eller har løst sognebånd til en af kirkens præster, kan stille op. Medlemmer og suppleanter /stedfortrædere til det nye råd vælges demokratisk ved hemmelig afstemning. 

Hvis du har konkrete spørgsmål til afholdelse af menighedsrådsvalget, er du velkommen til at kontakte formand for valgbestyrelsen, Ole Andreasen, på mobil 38 71 52 83 eller e-mail: ole.britta@mail.tele.dk.

Valgte til menighedsrådet for perioden 2020-2024